Welkom, ik ben een video marketeer

Welkom

Dag beste mensen,

We zijn maandag 26 September oftewel de dag waarop de eerste takeaway’s verschijnen. Deze takeaway’s worden jouw dagelijkse portie management & marketing ideeën. Het wordt steeds een verzameling van de beste ideeën die ik de dag ervoor ben tegengekomen. Allen verzameld en Even kort toegelicht zodat jullie weten welke artikels voor jou specifiek interessant zijn. Op die manier kan je je dag vol goede moed beginnen. Een dag geïnspireerd beginnen kan namelijk alleen maar bijdragen aan het inspireren van anderen in het vervolg van je dag. Dat is het doel van deze takeaway’s. Ready? Set. Go!

How to Use YouTube?

Mijn laatste job was deze van video marketeer. Ik heb dus wel wat expertise opgebouwd op het vlak van YouTube en online video marketing. Nog te vaak begaan bedrijven grote en onnodige fouten door een gebrek aan kennis van het platform. Men zet wel content op het platform maar nemen dan niet de moeite om dit even hard te professionaliseren dan hun website. Zo laat je heel wat opportuniteiten liggen. Zelf ben ik jaloers op bijgevoegde infographic. Ik had namelijk graag zelf de ontwerper geweest want dit is een behoorlijk goede samenvatting. Ben je een KMO die al wat experimenteert met online video marketing? Top! Verbeter je met behulp van deze infographic en wordt hier meester in.

Waar werk jij het best?

In diezelfde vorige job van video marketeer werkte ik ook een co-working space. Een ervaring die zeker aan te raden is en inspeelt op het volgende artikel. De oude kantoren zijn dood! Mensen hebben hier vaak absoluut geen nood meer aan en gaan op zoek naar nieuwe methodes die aansluiten bij hun karakter. Je werknemers zelf de keuze laten waar ze werken is vaak het beste besluit dat je kan nemen. Elke persoon heeft andere eisen en noden. Dat moet je als werkgever ook doortrekken naar de plek waar men moet presteren. De ene werknemer werkt beter in de ene omgeving en een andere werknemer in een andere. Personalisatie wordt ook hier een kernwoord voor productiviteit. Laat mensen presteren in de omgeving die voor hen optimaal werkt. Dat kan zowel thuis, in een lokale koffiebar, of toch op kantoor zijn. De keuze laten zal echter de productiviteit verhogen.

Hoe werk je het best?

Niet alleen de plek waar je werkt bepaalt je productiviteit, ook de wijze waarop bepaalt de productiviteit. Een plek waar men sinds deze week ook terug op zoek gaat naar de meest productieve manier van werken is de universiteit. De keuze ligt daar vooral tussen het nemen van notities op de oude manier met pen en papier en virtueel op de computer. Het onderzoek in dit artikel wijst echter toch uit dat je best kiest voor de oude methode. Mensen die notities neerschrijven gaan er meer van onthouden dan zij die typen aangezien ze de informatie reeds meer verwerken. Haal pen en papier dus terug uit de schuif beste student!

subscribe to our newsletter


* = required field
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *